Nieuws

Botteghin staat niet open voor terugkeer vaderland, maar wil met Feyenoord Champions League in

on

Feyenoord-verdediger Eric Botteghin staat in de belangstelling van Corinthians en São Paolo, twee grote clubs uit zijn vaderland Brazilië. Dat meldt de Volkskrant zondag. Fans van de landskampioen kunnen echter rustig gaan slapen: Botteghin wil met de landskampioen de Champions League in. .

Een vertrek naar Zuid-Amerika lijkt daarom onwaarschijnlijk, meldt het dagblad. Botteghin (29) en zijn familie hebben het uitstekend naar hun zin in Nederland. Afgelopen seizoen werd de oud-speler van NAC Breda en PEC Zwolle kampioen met Feyenoord. De stopper heeft nog een contract tot medio 2019.

.

Eric Gudde laat aan de Volkskrant weten dat hij en collega-directeur Martin van Geel druk zijn met het aantrekken van versterken. De fans van Feyenoord moeten echter geduld opbrengen. “Tja, is de selectie van Chelsea al compleet? Nee, en die hebben geld als water.”

.

“Als je nu heel geforceerd spelers gaat halen, dan weet je dat je meer betaalt. Aan de andere kant snap ik ook dat het prettig is om met een complete groep de voorbereiding in te gaan. Dat zal altijd een beetje wringen”, besluit Gudde. 

.

Feyenoord contracteerde in de afgelopen weken Sofyan Amrabat (FC Utrecht) en Jean-Pauk Boëtius (FC Basel). De Rotterdammers waren ook geïnteresseerd in Derrick Luckassen. De AZ-verdediger verkast echter naar PSV. 

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login