Nieuws

Botteghin met handen in haar na horrorblessure Matavz

on

Eric Botteghin stond met zijn handen in het haar na de horrorblessure van Tim Matavz. De verdediger van Feyenoord was direct betrokken bij het moment dat de Vitesse-spits zijn onderbeen brak. Twee weken geleden brak AZ’er Myron Boadu zijn enkel na een duel met Botteghin.

Het moment van Boadu is nog redelijk vers voor Botteghin. Zondag gebeurde dit. “Ik was in shock. Ik heb niet gemerkt dat hij geblesseerd was”, vertelt Botteghin zichtbaar geraakt voor de camera van RTV Rijnmond. “Toen ik het zag was ik echt in shock. Ik heb al met zijn teamgenoten gesproken en hoop dat hij snel weer fit is. Het voelt vreselijk dat dit is gebeurd.”

“Ik kon het niet geloven. Hetzelfde gebeurde in Alkmaar”, gaat Botteghin verder. “Toen raakte ik ook de bal. Het waren twee ongelukkige momenten. Dat gebeurt af en toe. Ik kon echt niets doen. Daarom was ik zo gefrustreerd. Ik was echt in shock.”

Gelukkig voor Botteghin won Feyenoord de wedstrijd dankzij een heerlijke vrije trap van Robin van Persie in de laatste minuut. “Hij is een geweldige speler. Iedereen weet hoe goed Van Persie vrije trappen kan nemen. Mijn hoop was groot toen ik hem naar de bal zag gaan. Gelukkig heeft hij de goal gemaakt.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login