Feyenoordinbeeld

‘Botteghin krijgt donderdag rust vanwege irritatie aan knie’

on

Giovanni van Bronckhorst is van plan meerdere Feyenoord-spelers rust te gunnen in de bekerwedstrijd van donderdag tegen FC Oss. Eén daarvan is Eric Botteghin, de uitblinker van de laatste weken..

Volgens het Algemeen Dagblad is het zo goed als zeker dat de verdediger aan de kant blijft. De Braziliaan loopt met een pijnlijke irritatie aan de knieband. Daarom was hij zondag tegen PSV ook al een twijfelgeval. Tegen de Eindhovenaren speelde Botteghin met een verdovende injectie. Door rust te nemen kan Botteghin de irritatie aan zijn knie laten genezen.

.

Het meespelen van Botteghin legde Feyenoord zondag geen windeieren. De Zuid-Amerikaan was in het Philips Stadion verantwoordelijk voor het enige doelpunt. De Rotterdammers gaan aan kop in de Eredivisie met vijf punten voorsprong op achtervolgers PSV en Ajax.

.

Als houder van de KNVB Beker wil Feyenoord donderdag tegen Oss de goede vorm voortzetten. Om 20.45 uur trapt de koploper van de Eredivisie in eigen huis af tegen de club uit de Jupiler League.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login