Nieuws

Botteghin: ‘Heb nog niet met Feyenoord gesproken’

on

Eric Botteghin heeft nog niet met Feyenoord gesproken over zijn toekomst. Het contract van de Braziliaan loopt volgend jaar zomer af. Botteghin verwacht dat hij ook volgend seizoen voor Feyenoord speelt.

“Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Ik ben bezig met dit seizoen en niet in gesprek met Feyenoord over mijn toekomst”, vertelt Botteghin aan het Algemeen Dagblad. “Als je dertig bent, geld je in Nederland opeens als een oude voetballer. In Brazilië, maar ook in Italië zoeken ze juist naar ervaren spelers. Neem Nesta, neem Maldini. Jongens op leeftijd die constant presteerden op het hoogste Italiaanse niveau.”

Botteghin krijgt geen signalen dat hij komende zomer vertrekt uit Rotterdam-Zuid. “Zoals het er nu voor staat, blijf ik bij Feyenoord. Ik voel me topfit, die knieblessure na de winterstop viel mee.”

Botteghin lag er lang uit met een knieblessure. “Er was niets kapot, ik was snel terug. Ja, natuurlijk verandert dat iets voor mij. Als ik tot het einde van het seizoen geblesseerd had moeten toekijken, was het misschien anders geweest voor de club. Nu kan ik mezelf laten zien.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login