Nieuws

Bosz wil FC Twente aftroeven en Leerdam-transfer voltrekken

on

Kelvin Leerdam leek in de winterstop naar Vitesse te verkassen, maar de transfer ketste op het laatste moment af. Fred Rutten maakte zich hard voor de komst van Leerdam en onlangs liet de transfervrije Feyenoorder weten het vertrek van de trainer te betreuren. Peter Bosz, de opvolger van Rutten, ziet Leerdam echter ook zitten, meldt De Telegraaf.

Volgens de krant heeft Bosz clubeigenaar Merab Jordania reeds gevraagd om de rechtsback binnen te hengelen. Daar is de Georgiër toe bereid, al is Vitesse niet de enige gegadigde om Leerdam in te lijven. De 22-jarige verdediger staat namelijk ook op het verlanglijstje van FC Twente. Bij de Tukkers komt Leerdam in beeld, zodra Roberto Rosales vertrekt. Opvallend, omdat voorzitter Joop Munsterman een halfjaar geleden voor eens en voor altijd korte metten hoopte te maken met de geruchten over de komst van Leerdam.

“Wij hebben geen belangstelling voor Leerdam”, zei de preses. “Laat ik dat nu voor eens en altijd duidelijk maken. Dat is nu niet, morgen niet en nooit niet.” Het is echter de vraag of Leerdam überhaupt naar Twente zou kunnen verkassen, want voorlopig heeft geen enkele concrete club zich gemeld voor Rosales. TC/Tubantia schreef donderdag wel dat Standard Luik en AA Gent de Venezolaan, wiens contract nog een jaar doorloopt, terug naar België willen halen. Gent liet hem in 2010 naar Enschede vertrekken.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login