Nieuws

Bosz: ‘Ik heb met plezier bij Feyenoord gewerkt’

on

Peter Bosz heeft geen slecht gevoel overgehouden aan zijn periode als technisch directeur bij Feyenoord. Tussen 2006 en 2009 had de huidige Vitesse-trainer de touwtjes in handen in Rotterdam.

Hij haalde dure spelers als Giovanni van Bronckhorst, Roy Makaay, Tim de Cler, Kevin Hofland en Denny Landzaat naar De Kuip, maar Feyenoord slaagde er in die jaren niet in om zich te kwalificeren voor Europees voetbal. “Maar ik ben nooit met wrok of een bitter gevoel vertrokken. Integendeel, ik heb met plezier bij Feyenoord gewerkt”, zegt Bosz, die zich solidair verklaarde toen Gertjan Verbeek opstapte.

“Een ’td’ wordt aangesteld om met zijn visie beleid neer te zetten voor de lange termijn. Dat heb ik gedaan. Alleen is het lastig dat je wordt beoordeeld op de resultaten van de korte termijn. Maar bij de selectie heb ik hetzelfde gedaan als bij de jeugd en bij de scouting. Ik heb daar de boel zo professioneel en gestructureerd als mogelijk proberen neer te zetten”, aldus Bosz in De Telegraaf.

Vrijdag staat de wedstrijd van zijn huidige club Vitesse op bezoek bij Feyenoord op het programma. Op de vraag of hij ooit als trainer wil terugkeren naar de Rotterdamse club, wilde Bosz niet reageren. “Ik ben nu met Vitesse bezig.”

Bron: Soccernews.nl

20140130-073634.jpg

You must be logged in to post a comment Login