Nieuws

Boskamp teleurgesteld in uitspraken Koeman

on

Jan Boskamp kijkt af en toe met jaloezie naar Ajax. De voormalig profvoetballer en groot Feyenoord-fan had gehoopt dat de Rotterdammers dit seizoen eindelijk weer eens kampioen zouden worden, maar na een aantal teleurstellende resultaten bedraagt de achterstand op koploper Ajax momenteel zeven punten.

Afgelopen weekeinde speelde Feyenoord met 1-1 gelijk tegen NAC Breda, terwijl Ajax wel wist te winnen van sc Heerenveen. “Als je mee wilt doen om de titel en je krijgt twee levensgrote kansen…ja, die moeten er dan wel in natuurlijk. En weer laten we dat na. En dat is nou het verschil met Ajax. Ik dacht echt dat Feyenoord mee zou strijden om de titel, maar wij laten zoveel kansen liggen en nu sta je op zeven punten achterstand”, vertelt Boskamp tegenover Voetbal International.

Boskamp zet ook zijn vraagtekens bij Ronald Koeman. “Ik schrok van zijn uitlatingen dat we redelijk voetbalden, terwijl ik vooral vind dat ze die kansen hadden moeten afmaken. In een paar weken tijd verliezen we alles. Eerst de uitschakeling in het bekertoernooi tegen Ajax (3-1 nederlaag, red.), en nu ook de titel. Ik vind het pijnlijk om te zeggen, maar bij Ajax weten ze precies wat ze moeten doen en daarom denk ik dat ze weer kampioen worden”, besluit hij.

Bron: Soccernews.nl

20140223-120459.jpg

You must be logged in to post a comment Login