Nieuws

Boskamp stipt Manu aan als grootste gevaar voor Standard Luik

on

Jan Boskamp stipt Elvis Manu aan als het grootste gevaar voor Standard Luik in het Europa League-duel met Feyenoord. De twee clubs treffen elkaar donderdagavond in De Kuip.

Standard Luik moet oppassen voor Manu, die afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles (0-4 zege) drie assists leverde. “Hij kan op verschillende posities spelen. Qua acties van links én rechts, is Manu dé man die Standard in de gaten moet houden”, waarschuwt Boskamp tegenover Voetbalkrant.

Het Europese duel in De Kuip kan volgens de analyticus twee kanten op. “De wedstrijd kan misschien tegenvallen, omdat heel wat spelers bij beide ploegen vertrokken zijn. Maar evengoed spelen ze open en krijgen we een leuke partij. Daar hoop ik in ieder geval op.”

Aan een voorspelling durft Boskamp zich door de wisselvalligheid van Feyenoord niet te wagen. “Ik denk dat ze even ver zijn. Ze ontberen beiden de klasse van vorig jaar en kenden hoogtes en laagtes. Feyenoord speelde één hele goeie wedstrijd tegen Ajax, daarna ging het weer bergafwaarts. Ze verloren tot zaterdag vier wedstrijden na elkaar. Dat gebeurde in het verleden nooit.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6442.PNG

You must be logged in to post a comment Login