Feyenoordinbeeld

Boskamp snapt verhuur Schuurman niet; ‘Die legt er 15 in’

on

Jan Boskamp had liever gezien dat Jari Schuurman komend seizoen in Rotterdam te bewonderen was. Feyenoord besloot echter om de talentvolle middenvelder aan Willem II te verhuren.

Boskamp is daar niet blij mee. ”Dat ze Schuurman hebben uitgeleend, daar kan ik met mijn pet niet bij. Ik zweer het je, die legt er gewoon vijftien per jaar in vanaf het middenveld”, geeft de voormalig international aan in gesprek met Voetbal International. De normaliter goedlachse Boskamp is van mening dat de eigen jeugd vaker de voorkeur moet krijgen. ”Kuyt kan hem helpen, misschien na een uurtje wisselen en anders spelen Vilhena en Kuyt maar in zijn dienst. Ik zou liever zien dat ze onze eigen gasten meer kans zouden geven.”

Onlangs legde Feyenoord Nicolai Jorgensen vast. Over de Deen heeft Boskamp ook al een mening paraat. ”Ik heb Morten Olsen even gebeld, hij heeft hem bij de Deense selectie gehaald. Sterke, snelle jongen, hij ziet het wel zitten met hem. Ik heb zelf ook op YouTube gekeken, die goals in Denemarken waren niet altijd even moeilijk, maar hij heeft Europees ook wel wat laten zien. Maar weet je, het moet ook passen. Die jongens van Vitesse vorig jaar, die speelden bij Bosz een veel beter positiespel. Hier kregen ze het ineens moeilijk”, beseft Boskamp.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login