Feyenoordinbeeld

Boskamp: ‘René en ik gaan zwemmen in die fontein’

on

Jan Boskamp loopt constant rond met een glimlach op het gelaat, want ‘zijn’ Feyenoord staat bovenaan in de Eredivisie. Wat hij gaat doen als de Rotterdammers daadwerkelijk de titel pakken? Met René van der Gijp een duik in een fontein wagen.

.
“Ze hebben vier, vijf jaar lopen klooien met me. Nu is het mijn beurt. Daar geniet ik van”, aldus Boskamp tegenover Voetbal Inside. “Ik denk dat ik als één van de laatsten weg ben uit het stadion als we kampioen worden. Normaal ga ik altijd vijf minuten voor tijd weg. Ik ben er zeven jaar mee gestopt, ging in die tijd pas na de wedstrijd weg. Dat duurde een uur voordat ik van die parkeerplaats af was.”

.

“Maar toen we de beker wonnen, bleef ik weer heerlijk zitten. Dan zit ik om me heen te kijken en zie ik vijftigduizend mensen die enorm plezier hebben”, glundert Boskamp, die al een activiteit heeft verzonnen voor na een eventueel kampioensfeest. “René en ik gaan zwemmen in die fontein. Dat is een belofte.” Dan is er wel een camera bij. “Dan gaan we niet zwemmen, ik trek René mee.”

.
Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login