Nieuws

Boskamp pakt Feyenoord-truck in voor win-actie (video)

on

Feyenoord begint op 12 september het nieuwe Eredivisieseizoen met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Met een unieke winactie hoopt Droomparken ervoor te zorgen dat dit duel toch voelt als een echte thuiswedstrijd. Hoe? Door de echte Kuip-beleving bij jou thuis te brengen.

Feyenoords hoofdpartner heeft voor deze winactie de handen ineen geslagen met Jan Boskamp. De oer-Feyenoorder heeft een grote Droomparken-truck volgeladen met allerlei unieke onderdelen van De Kuip, zodat deze bij een gelukkige winnaar kan worden opgebouwd.

Zo bekijk je samen met jouw kameraden PEC Zwolle – Feyenoord vanaf een heuse tribune met Kuip-stoeltjes. Stadionspeaker Peter Houtman is aanwezig voor de vertrouwde vocale ondersteuning en de Hermes House Band is present om live de goaltune in te zetten. Uiteraard mag ook vaste mascotte Coentje niet ontbreken, terwijl ook voor de catering wordt gezorgd.

Wil jij dat de truck met de ‘Mini-Kuip’ aan boord bij jou de straat in rijdt en deze unieke ‘Feyenoord-uit-beleving’ bij jou thuis bezorgt? Ga dan naar www.feyenoord.nl/win en maak kans!

Bron: Feyenoord.nl

Foto: screenshot van video

You must be logged in to post a comment Login