Nieuws

Boskamp hoeft niet persé  in fontein

on

Mocht Feyenoord volgende week de landstitel verspelen, dan vreest Jan Boskamp dat zijn favoriete club er nóóit meer in slaagt om kampioen van Nederland te worden. Zondagmiddag zat Boskamp met ruim 40.000 andere fans in De Kuip. Hij zag Feyenoord met 3-0 verliezen bij stadgenoot Excelsior. .

“Dat gevoel heb ik nu wel ja, dat het nooit meer gebeurt als het nu misgaat”, aldus de populaire analist voor de camera van Voetbal Inside. “Dit ligt puur aan jezelf natuurlijk. Als je de tegenstander – met alle respect voor Excelsior – niet onder druk zet, ze laat voetballen, zo veel ruimte weggeeft… Dan houdt het op.”

.

Boskamp hád het plan om bij een kampioenschap van Feyenoord in een Rotterdamse fontein te duiken, samen met René van der Gijp. Hij twijfelt nu over dat plan. “Ik weet niet wat René wil, maar ik… Nee.” Van der Gijp heeft er nog wel trek in. “Van mij mogen we het fonteintje in, hoor.”

.

“Jan, wij hebben toch vanaf het begin gezegd dat de spelers van Feyenoord élke wedstrijd alles moeten geven, anders komt het niet goed. Als je bij Feyenoord speelt en je denkt dat je kan voetballen, dan weet je na vandaag dat dat dus niet zo is.” Volgende week zondag krijgt de koploper een herkansing tegen Heracles Almelo. Bij winst is de landstitel alsnog een feit.  

.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login