Nieuws

Borst: ‘Sleutelhanger met te groot ego moeten ze een wedstrijd schorsen’

on

Hugo Borst vindt dat Feyenoord Jordy Clasie moet straffen. De middenvelder en gelegenheidsaanvoerder werd tegen Heracles Almelo bij een 1-1 stand gewisseld, maar was daar op zijn zachtst gezegd niet blij mee.

“Zullen we het even over die sleutelhanger hebben, die met veel tegenzin het veld uit kwam lopen”, steekt Borst van wal bij FOX Sports. “Ik heb me echt kapot geërgerd. Het staat om te beginnen 1-1, je hoort op te schieten en Robin van Persie staat te wachten; niet de eerste de beste. Kijk hem eens lopen, die lichaamshouding alleen al. Oh, oh wat heb ik een groot ego, verschrikkelijk. Uiteindelijk komt er een sukkeldrafje in…”

De analist vervolgt zijn kritiek: “En dit vind ik het ergste; eerst commentaar leveren en dan maakt hij een afwerend gebaar naar Giovanni van Bronckhorst. Respectloos. Ze zouden hem echt een wedstrijd schorsing moeten geven. Het publiek strafte het meteen af.”

“En om nou te zeggen dat deze oelewapper een goed seizoen speelt, nee. Hij was niet fit tot december. Hij zou ik ook kunnen zeggen: wat heb ik nou voor inbreng gehad voor Feyenoord”, aldus Borst.

Ook op social media is veel kritiek op de actie van Clasie.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login