Nieuws

Borst laakt interview Kökcü: “Dit wil je als Feyenoordsupporter niet zien”

on

Na Berghuis verscheen Orkun Kökcü voor de microfoon van ESPN. De jonge Turkse middenvelder vindt dat hij met vlagen goed heeft gespeeld en leuke dingen heeft laten zien. “Ik kon goed vooruit spelen en scoorde zelfs nog een keer.

Ik denk dat we de hele wedstrijd onder controle hadden. In de tweede helft gaven we echter te veel ruimte weg en konden hun hoop houden en kregen ze die penalty.”

Kökcü maakt zich nu op voor drie interlands met Turkije. De middenvelder hoopt op speeltijd tegen Nederland.

Na afloop van het interview met Kökcü laakte Hugo Borst de beantwoording van de middenvelder op de vraag van Hendriks.

Borst verwijt Kökcü dat hij alleen met zichzelf bezig is. Borst: “Dit is toch werkelijk niet te geloven. Zag je die glinstering in zijn ogen? Hartstikke leuk, dat je bent geselecteerd voor Turkije, maar je staat vijf minuten na afloop van een niet gewonnen wedstrijd tegen de nummer laatst. Ik vond het een briljante openingsvraag van Hélène of hij vindt dat hij goed gespeeld heeft en hij stinkt erin natuurlijk.”

Borst gaat verder: “Ja, hij vond wel dat hij goed heeft gespeeld. Je moet natuurlijk antwoorden “het doet er niet toe of ik goed heb gespeeld, we hebben hier verdomme twee punten laten liggen”. Dat komt er niet uit, omdat hij met zichzelf bezig is. Hij is niet bezig met Feyenoord, maar met zijn loopbaan, het Turks elftal. Best begrijpelijk, maar houd het voor je. En dan die glinstering in zijn ogen. Dit wil je als Feyenoordsupporter niet zien.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply