Feyenoordinbeeld

Borst en Van Hanegem: Feyenoord, haal Clasie!

on

In hun wekelijkse column in AD Sportwereld denken Willem van Hanegem en Hugo Borst maandag te weten waar het probleem bij het huidige Feyenoord zit.
.

Volgens de oud-voetballer en de columnist/schrijver doen de Rotterdammers er verstandig aan om in de komende transferperiode een oude bekende terug te halen: Jordy Clasie.

.

Bij Southampton is Clasie dit seizoen geen vaste waarde. De kleine middenvelder speelde pas acht competitieduels, waarin hij bovendien al vijf keer werd gewisseld. De Kromme ziet hem ondanks de weinige speelminuten graag terugkeren naar de Kuip. ,,Hij is precies de verbindingsspeler die nodig is. Als je veel geld uitgeeft voor Tapia en Vejinovic, dan kun je met Clasie ook wel een gokje wagen”, schrijft Van Hanegem.

.

Hugo Borst sluit zich in zijn column bij hem aan. ,,Als Betweter heb ik vorige week geroepen dat Feyenoord als de wiedeweerga Clasie moet huren, of terugkopen. Maar dat is niet genoeg. Feyenoord heeft twee Clasies nodig. Dat kost ettelijke miljoenen, maar ik heb begrepen dat de club weer zwarte cijfers schrijft. Dat betekent dat er weer geïnvesteerd kan worden.”

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login