Nieuws

Bolton Wanderers heeft serieuze interesse in Kramer

on

Michiel Kramer lijkt zijn carrière te vervolgen in het Championship. Bolton Wanderers, de nummer twintig van het tweede niveau van Engeland, heeft serieuze interesse in de 29-jarige spits van Feyenoord.

De bij Feyenoord uit de gratie geraakte Kramer werd lange tijd in verband gebracht met een transfer binnen Nederland. Het Sparta Rotterdam van Dick Advocaat was geïnteresseerd maar ging uiteindelijk met AZ-spits Fred Friday aan de haal, NAC Breda haalde Mitchell te Vrede én Umar Sadiq, terwijl ook de interesse van zijn oude werkgever ADO Den Haag niet tot een transfer leidde.

Met Bolton toont nu een club serieuze interesse die vijfde van onderen staat in het Championship, op slechts een punt van de zo gevreesde degradatiestreep. De ploeg scoorde pas 26 keer in 28 duels en is dus naarstig op zoek naar doelpunten. The Trotters speelden in 2008 nog in de Europa League en degradeerden in 2012 uit de Premier League, vier jaar later volgde degradatie naar de League One, maar Bolton is nu weer terug op het tweede niveau.

Kramer maakte in de zomer van 2015 de overstap van ADO naar Feyenoord, kwam in zijn eerste seizoen nog tot veertien doelpunten in dertig competitieduels, maar kreeg in het vorige kampioensseizoen slechts één basisplek. Veel vaker moest hij het doen met invalbeurten, maar door late goals tegen FC Utrecht en NEC – die direct punten opleverden – had hij wel een aandeel in de titel. Dit seizoen kwam hij vooral in het nieuws omdat hij in de rust van het KNVB-bekerduel met Heracles Almelo als wisselspeler een broodje kroket at.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login