Nieuws

Boëtius:”Ik benadeel m’n teamgenoten en de stafleden”

on

Jean-Paul Boëtius realiseert zich dat hij zijn teamgenoten in de steek heeft gelaten zondagmiddag. De aanvaller van Feyenoord kreeg in het verloren competitieduel met De Graafschap op oliedomme wijze zijn tweede gele kaart.

Met nog tien minuten op de klok pakte Boëtius geel en na het zien van die kaart trakteerde hij arbiter Pol van Boekel op een cynisch applaus. Dat kwam hem direct op een tweede gele kaart te staan. Eerder in de wedstrijd kreeg Eric Botteghin al een rode kaart. “Dat was heel dom. Je doet het uit emotie”, zegt Boëtius na afloop over zijn eigen actie tegen FOX Sports.

“Je voelt woede, je voelt teleurstelling. Je staat achter tegen De Graafschap, speelt met tien man, krijgt wat kansjes die er steeds net niet ingaan. Ik laat me even gaan. Daarmee benadeel ik m’n teamgenoten en de stafleden en wordt het alleen maar moeilijker om het nog om te draaien”, analyseert de aanvaller van Feyenoord.

Donderdag ging Feyenoord al met 4-0 onderuit bij AS Trencin. “We weten dat het erin zit. Dat hebben we laten zien. Maar nu komt het er niet uit. Dat is zuur, daar neem je uiteindelijk andere mensen in mee. We hebben heel veel supporters die meekomen en die een goed resultaat willen zien. Je doet het ook voor je familie, voor jezelf en voor je teamgenoten”, aldus Boëtius.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login