Nieuws

Boëtius: ‘We zien wel of ik tegen Cambuur speel’

on

Feyenoord had dit seizoen een serieuzere gooi kunnen doen naar de landstitel. Dat is althans de mening van Jean-Paul Boëtius, één van de smaakmakers binnen het elftal van trainer Ronald Koeman.

“Natuurlijk had er iets meer in gezeten. Uiteindelijk winnen we nu de tweede plaats. We hebben een sterke reeks neergezet om nog tweede te worden, dat had ook anders kunnen lopen”, aldus Boëtius in gesprek met RTV Rijnmond. Zondag speelt Feyenoord tegen Cambuur en de aanvaller waakt voor onderschatting. “Dat kan een gevaar zijn.”

“Je weet dat je tegen Cambuur speelt in De Kuip, we weten de waarde van de wedstrijd. Dan kan je te makkelijk erover denken. Maar de trainer heeft er ook op gehamerd dat we dat niet moeten doen. We zijn gefocust”, vervolgde de Oranje-international, die de laatste maanden regelmatig op de bank zat als Koeman koos voor een 5-3-2 systeem. “Ik heb niks te zeggen als we winnen. De jongens hebben het fantastisch gedaan. Natuurlijk wil ik elke wedstrijd spelen, maar ik heb mij professioneel opgesteld. Ik ben er niet zo moeilijk in, ik heb ook uitleg gekregen van de trainer. We zullen zien of ik tegen Cambuur weer speel.”

Bron: Soccernews.nl

20140426-152426.jpg

You must be logged in to post a comment Login