Nieuws

Boëtius: ‘We moeten Mitchell nog een beetje leren kennen’

on

Mitchell te Vrede kan nog geen potten breken als vervanger van Graziano Pellè. De 22-jarige spits speelde zondag tegen sc Heerenveen een moeilijke wedstrijd.

Vleugelspeler Jean-Paul Boëtius erkent in gesprek met Metro dat het zoeken is. “Met Graziano weten we precies waar we aan toe zijn. Mitchell moeten we wat dat betreft nog een beetje leren kennen. Maar tijdens de trainingen gaat dat steeds beter, we krijgen er meer en meer vastigheden ingeslepen.”

Aanvoerder Jordy Clasie vindt het niet gek dat het wennen is. “We zijn al twee jaar gewend om met Graziano te spelen, dan lijkt het me logisch dat het nu met Mitchell af en toe zoeken is. Dat kan zowel aan de passing als aan het vrijlopen liggen. En natuurlijk aan de tegenstander. Als zij met de punt naar achteren spelen en een extra speler vlak voor de verdediging zetten, is het sowieso moeilijk om onze spits te vinden.”

Wennen of niet, Te Vrede kan volgens Boëtius ver komen. “Misschien dat het koppend nog beter kan. Maar ik weet zeker dat Mitchell een killer kan worden. Kijk maar naar de gretigheid die hij heeft om te scoren. Dat hebben niet alle spelers, ik ook niet. Wat dat betreft is hij echt een voorbeeld voor anderen. Als ik hem vergelijk met de speler van toen ik net bij Feyenoord 1 kwam en de speler die hij nu is, dan zie ik een groot verschil. Hij is in korte tijd beter geworden.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20140317-074642.jpg

You must be logged in to post a comment Login