Nieuws

Boëtius: ‘Vitesse-uit? Situatie even aankijken’

on

De Kuip hield zijn adem zondagmiddag even in toen Jean-Paul Boëtius plotseling hinkend van het veld stapte. Een duel met Mike van Duinen zorgde ervoor dat de aanvaller vroegtijdig uitviel met een blessure, maar de ernst van het kwetsuur bleek mee te vallen.

Nog maar twee weken geleden keerde Boëtius na langdurig blessureleed terug in het elftal van Feyenoord. Juist daarom zat de schrik er goed in toen de aanvaller zich na 67 minuten moest laten wisselen na een op het oog onschuldig duel met Van Duinen. “Van Duinen kwam met zijn knie tegen de binnenkant van mijn knie aan”, aldus Boëtius tegenover VoetbalPrimeur. “Het gaat nu wel goed, het zag er ernstiger uit dan dat het uiteindelijk was. Het is maar een kleine kneuzing, dus het is het beste als ik even rust neem. Of ik er volgende week tegen Vitesse bij ben? We kijken de situatie even aan.”

Over de wedstrijd zelf was de aanvaller tevreden. In een zonovergoten Kuip was Feyenoord uiteindelijk veel te sterk voor ADO Den Haag, dat in de slotfase nog wel twee keer wist te scoren. “4-2 is een goede uitslag, maar ik baal wel van die twee tegentreffers aan het einde. Vooral als je ziet dat het in zo’n kort tijdsbestek gebeurde, dat is onnodig. Je hebt de wedstrijd in handen, dan is dat zonde”, vertelt Boëtius, die wel blij is dat Feyenoord op slechts twee punten van koploper FC Twente kwam.

“Het zit allemaal kort achter elkaar. De drie punten zorgen ervoor dat we weer dichterbij zijn gekomen. Een moeilijke start kan iedereen overkomen, maar we hebben nu de stijgende lijn te pakken. Ik ben benieuwd waar we uiteindelijk stranden.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20130930-130139.jpg

You must be logged in to post a comment Login