Nieuws

Boëtius: ‘Snel vergeten, zondag wacht PSV’

on

Snel vergeten en weer doorgaan. Dat was de boodschap van Jean-Paul Boëtius na de historisch zware nederlaag van Feyenoord voor eigen publiek in de Champions League tegen Manchester City (0-4).

,Zondag wacht PSV, we moeten met opgeheven hoofd en de borst vooruit het veld opstappen in Eindhoven. Wij zijn nog steeds de top van Nederland, dat gaan we zondag weer laten zien”, zei Boëtius met de van hem bekende bravoure.

De vleugelspits wilde de ‘masterclass’ die Feyenoord zojuist had gekregen van Manchester City het liefste zo snel mogelijk vergeten. ,,We wisten vooraf al dat het moeilijk zou worden en als je dan zo snel zo’n goal tegen krijgt, wordt het helemaal lastig”, aldus Boëtius.

,,We waren heel erg zoekende in het begin. De spelers van City rouleerden steeds qua posities, daardoor waren wij constant een stapje te laat. Kijk, het is geen schande om van deze ploeg te verliezen, maar het had wel wat minder pijnlijk gekund. We moeten dit hoofdstuk snel afsluiten en er zondag weer staan. En dat gaat ook gebeuren, daarvan ben ik overtuigd.”

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login