Nieuws

Boëtius slaat eerste aanbieding van Feyenoord af

on

Jean-Paul Boëtius is zijn basisplaats bij Feyenoord verloren en moet het de laatste tijd doen met voornamelijk invalbeurten. Dat zorgt mogelijk voor twijfels over de toekomst bij de vleugelaanvaller: Feyenoord wil het contract van de 21-jarige Boëtius graag verbeteren en verlengen, maar de dribbelaar heeft een eerste aanbieding naast zich neergelegd, zo weet Voetbal International.

Boëtius ligt nog maar tot de zomer van 2016 vast en wanneer er geen akkoord wordt bereikt over een nieuw contract, zal Feyenoord hem in de aankomende transferperiode willen verkopen. De zelf opgeleide aanvaller speelde tot dusver 76 competitiewedstrijden voor de Rotterdammers, waarvan 27 in het lopende seizoen. Fred Rutten liet hem dit voetbaljaar 18 keer starten en 9 keer invallen.

De laatste keer dat Boëtius negentig minuten op het veld mocht blijven staan, is op 4 februari, uit bij sc Heerenveen. Afgelopen zondag moest de linksbuiten nog genoegen nemen met ruim twintig minuten speeltijd tegen Willem II. Wellicht maakt Boëtius zich zorgen over de plannen van Feyenoord met de voorhoede: Dirk Kuyt is al gestrikt en de Rotterdammers zijn ook druk bezig met John Guidetti, waardoor een 4-4-2-systeem niet valt uit te sluiten.

Bron: voetbalzone.nl

 

You must be logged in to post a comment Login