Nieuws

Boëtius na rentree: ‘Voel me fit en zeer gretig’

on

Jean-Paul Boëtius maakte vorige week zijn rentree voor Feyenoord. Dat deed de linksbuiten in een geheim oefenduel met RKC Waalwijk. Hoewel de wedstrijd met 2-0 verloren ging, was het voor Boëtius een mooie mijlpaal.

De aanvaller had immers sinds april geen wedstrijd meer gespeeld. “Het gaf een heel lekker gevoel om weer een wedstrijd te spelen”, blikt Boëtius terug op de website van Feyenoord. Op de training van maandag moest hij voor de veiligheid uit de duels blijven. Angst kent Boëtius in ieder geval niet.

“Sinds twee weken mag ik overal aan meedoen en ik ben niet bang als ik een duel aanga. Mijn knie voelt goed aan en ook na de wedstrijd van donderdag heb ik geen reactie gehad”, is hij positief. Het revalideren van de afgelopen maanden was leerzaam. “Als ik fysiek klaar dacht te zijn om te spelen, moest ik geremd worden. Dat waren de moeilijkste momenten, omdat ik niets liever wilde dan zo snel mogelijk weer spelen.”

Zijn rentree nadert in ieder geval. Boëtius hoopt zijn plek links voorin snel weer in te nemen. “We hebben een grote groep, maar ik zal het de trainer zo moeilijk mogelijk maken. De afgelopen maanden hebben mij mentaal sterker gemaakt. Ik voel me fit en zeer gretig.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

20130909-174306.jpg

You must be logged in to post a comment Login