Nieuws

‘Boëtius mag per direct op zoek naar nieuwe club’

on

De Feyenoord-maatjes Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena kunnen de Rotterdammers nog voor het einde van de maand verlaten, verwachten De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Boëtius heeft het definitief verbruid na zijn rode kaart tegen De Graafschap, terwijl Vilhena in de belangstelling van het Duitse Eintracht Frankfurt staat.

Boëtius mag op zoek naar een nieuwe club, melden beide ochtendkranten. De buitenspeler pakte in de eerste competitiewedstrijd tegen De Graafschap twee gele kaarten achter elkaar en is al voor de tweede keer dit seizoen uit de selectie gezet. Trainer Giovanni van Bronckhorst kondigde woensdag al aan dat het ‘een moeilijk verhaal‘ zal worden voor de eenmalig Oranje-international.

Vilhena wordt gevolgd door Eintracht Frankfurt, dat echter nog geen officieel bod heeft gedaan. De Telegraaf denkt dat de Duitsers zich pas in De Kuip melden, wanneer ze zelf spelers verkocht hebben. Feyenoord lijkt de zelf opgeleide linkspoot alleen voor een miljoenenbedrag van de hand te willen doen. Wanneer het toch van een transfer komt, is Leroy Fer een kandidaat-opvolger van Vilhena, schrijft het AD.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou