Nieuws

Boëtius: ‘Immers krijgt een grote kus van me, maar niet op zijn mond’

on

Jean-Paul Boëtius hoopt zaterdagavond bondscoach Louis van Gaal te hebben overtuigd. Voor de flankspeler van Feyenoord was het duel met AZ de laatste kans om de voorselectie van Oranje te halen.

“Ik heb mijn uiterste best gedaan vandaag”, zei Boëtius na de 1-1 remise in Alkmaar. “Ik begon vandaag slap, maar er zaten genoeg goede momenten in. Ik was iets te nonchalant, maar ik heb geen fysieke problemen, dus we zullen het maandag zien.”

“Of ik zenuwachtig ben? Eerlijk gezegd nog niet, misschien maandag wel. Ik weet wel dat ik een serieuze kans maak. Ik reken er niet op, al zou ik natuurlijk wel teleurgesteld zijn. Ik denk niet dat ik onder doe voor sommige concurrenten. Anders ga ik naar Curaçao, maar liever naar Brazilië”, aldus de vleugelaar, die in de Eredivisie op tien treffers is geëindigd.

“Ik heb sowieso Ruben Schaken achter me gelaten”, glimlachte hij bij Radio Rijnmond. “Maar Lex Immers scoorde er weer eentje. Dus hij heeft er twee meer gemaakt dan ik. Hij krijgt daarom een grote kus van me. En nee, niet op zijn mond.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20140503-233542.jpg

You must be logged in to post a comment Login