Nieuws

Boëtius: ‘Ik moet de balans vinden en de juiste momenten kiezen’

on

Na twee weken zonder officiële wedstrijden voor de club gaan de spelers van Feyenoord de komende maand een drukke periode in. Aanvaller Jean-Paul Boëtius, die tijdens de interlandweek bij de selectie van Jong Oranje zat, staat te popelen om weer aan de slag te kunnen.
“We gaan mooie dagen tegemoet”, aldus Boëtius over de vele wedstrijden die Feyenoord in de komende maand gaat spelen. Behalve competitiewedstrijden zitten daar ook Europese confrontaties bij. Zo gaat Feyenoord donderdag op bezoek bij het Spaanse Sevilla, de Europa League winnaar van vorig seizoen. “Het spelen van veel wedstrijden maakt een voetballer sterker, met name lichamelijk”, aldus Boëtius over het feit dat hij meer belast zal worden.”

De flankspeler, die met Jong Oranje een zwakke interlandweek kende, is blij om terug te zijn in de Kuip. “We zijn nu met de hele groep bij elkaar en kunnen met zijn allen toewerken naar de mooie wedstrijden.” Over zijn nieuwe collega’s is Boëtius absoluut te spreken. “De nieuwe jongens kunnen allemaal tippen aan het niveau van Feyenoord.”

Zelf had Boëtius in het begin van het seizoen moeite om te imponeren en de speler maakte de indruk daar mee te zitten. “Ik wil mezelf altijd graag in de kijker spelen en als het dan wat minder gaat probeer je soms dingen te forceren. Daar werd naderhand over gesproken. Ik moet nu de balans vinden en de juiste momenten kiezen in een wedstrijd. Ik kan op trainingen nog zo goed spelen, maar uiteindelijk wordt een speler afgerekend op de wedstrijden.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_7366.PNG

You must be logged in to post a comment Login