Nieuws

Boëtius: ‘Ik geloof in het wonder van Istanbul’

on

Jean-Paul Boëtius gelooft nog in de Europese kansen van Feyenoord. Dat vertelde de aanvaller dinsdagochtend op Rotterdam The Hague Airport, waarvandaan de selectie van Feyenoord vertrok naar Istanbul. Daar wacht woensdagavond de returnwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen Besiktas. Khalid Boulahrouz reisde niet mee met de selectie. De verdediger is geblesseerd.

Rond kwart voor elf vertrok het vliegtuig met de selectie van de Rotterdammers richting Turkije. De Feyenoorders stapten, onlangs de vrij kansloze 2-1 nederlaag in eigen huis, met vertrouwen in het vliegtuig. Ook Jean-Paul Boëtius gelooft in een ‘wonder van Istanbul’. ”Ik geloof daar zeker in”, vertelde de aanvaller vlak voor vertrek. “En met mij ook de rest van het team. We gaan er met een goed gevoel heen en de wedstrijd is pas gespeeld als deze 90 minuten gespeeld zijn.”

Het vertrouwen van Boëtius zal niet gebasseerd zijn op de heenwedstrijd in de Kuip. Daarin stelde Feyenoord teleur. ”Je hebt natuurlijk nog een doelpunt gemaakt dat enige hoop geeft”, vertelt Boëtius. ”We geloven er heilig in. Wij als team zijnde kunnen Besikstas pakken.”

Volgens Boëtius heeft de wedstrijd in Rotterdam laten zien dat Besiktas zeker niet onverslaanbaar is. ”Je ziet dat ze een goed ingespeeld team zijn en als team heel compact staan, maar ze zijn zeker ook gewoon te breken. Woensdagavond moet je daar staan en wij als team zijn daar klaar voor.”

Bron: Rijnmond.nl

20140805-115615-42975257.jpg

You must be logged in to post a comment Login