Nieuws

Boëtius gekozen tot Legioen speler van de maand augustus

on

Jean-Paul Boëtius is door de leden van Het Legioen uitgeroepen tot Legioen Speler van de Maand augustus. De aanvaller kreeg 27 procent van de stemmen. Daarmee bleef hij ploeggenoten Jens Toornstra (19%) en Tonny Vilhena (13%) ruim voor.

Boëtius ontving de bijbehorende prijs vrijdag tijdens de opnames van Feyenoord TV, waarin hij onder meer vooruitblikte op het uitduel met Heracles Almelo van aanstaande zaterdag. ‘Hier ben ik serieus heel blij mee. Deze prijs krijgt een prachtig plekje. Dank je wel Legioen,’ reageerde de verraste Boëtius in Feyenoord TV.

Voor Boëtius verliep de maand augustus zeer succesvol. In de duels met Vitesse (Johan Cruijff Schaal) en FC Twente was hij goed voor de assist bij de openingstreffer, waarna hij zich tegen Excelsior (0-1) kroonde tot matchwinner. In de laatste wedstrijd van de maand tegen Willem II had de buitenspeler met een assist en een goal een aanzienlijk aandeel in de 5-0 zege.

Leden van Het Legioen kunnen maandelijks hun ‘Speler van de Maand’ kiezen. Zij kunnen elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder hun drie favoriete Feyenoord-spelers. De speler die de meeste Legioen-punten krijgt toebedeeld, ontvangt de prijs ‘Legioen Speler van de Maand’. Onder alle Legioen-leden die hebben gestemd, worden drie gesigneerde shirts van de Speler van de Maand verloot.

De opgetelde punten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen Speler van het Seizoen’ mag noemen. Hij ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen. Meer informatie over de ‘Speler van de Maand’ verkiezing vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login