Nieuws

Boëtius geeft zijn eerste seizoen bij Fc Basel een zesje 

on

Het eerste seizoen van Jean-Paul Boëtius in dienst van FC Basel is niet zonder slag of stoot verlopen. De vleugelaanvaller, afgelopen zomer overgenomen van Feyenoord, kampte met diverse blessures. Onlangs maakte Boëtius zijn rentree na bijna twee maanden afwezigheid. 
.

“Als je één keer iets oploopt, denk je: komt goed. Bij de tweede en derde keer gaat het wel in je hoofd zitten”, aldus de international van Jong Oranje in gesprek met Voetbal International. “Ik kwam naar Basel om mijn vertrouwen terug te krijgen, mijn oude niveau te halen. Door die blessures heb ik een hoop gemist.”

.

“Qua timing zat het ook allemaal niet mee, want toen ik net weer fit was, brak de winterstop aan. In Zwitserland heb je dan twéé maanden geen wedstrijden…”, vervolgt Boëtius, die zijn eerste seizoen bij regerend kampioen Basel ‘een zesje’ geeft. 

.

“Natuurlijk heb ik weleens gedacht of het niet chronisch was. Maar ja, mijn laatste enkelblessure liep ik op door een tegenstander die mij van achteren tackelde. Daar kun je vrij weinig aan doen. Dat weet de clubleiding ook. Zij en ook veel ploeggenoten praten heel veel met me, laten weten dat ze het in me zien zitten en dat mijn tijd hier nog gaat komen.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login