Nieuws

Boëtius en Vilhena willen contract verlengen

on

Feyenoord heeft positief nieuws ontvangen van Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena. In tegenstelling tot verschillende collega’s die de club deze zomer achter zich hebben gelaten, wil het duo zich graag langer verbinden aan Feyenoord.

Het Algemeen Dagblad schrijft donderdag dat de aanvaller en de middenvelder hebben aangegeven hun contracten in Rotterdam te willen verlengen. Boëtius en Vilhena geven de voorkeur aan een ‘rustige opbouw’ van hun voetballoopbaan en zien hun toekomst voorlopig in de Kuip liggen. De twee zijn momenteel in het bezit van contracten tot de zomer van 2017, maar hopen hun verblijf in de Kuip op korte termijn te verlengen.

Boëtius (20) debuteerde in het seizoen 2012/2013 in de hoofdmacht van Feyenoord. De rappe buitenspeler zag zijn ontwikkeling eerder dit jaar bekroond worden met een debuut in het Nederlands elftal in het oefenduel met Frankrijk. Ook Vilhena (19) mocht al meermaals ruiken aan Oranje. De middenvelder is inmiddels al geruime tijd basisspeler in Rotterdam, waar hij in het seizoen 2011/2012 in de hoofdmacht debuteerde.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6210.PNG

You must be logged in to post a comment Login