Nieuws

‘Boëtius en Vilhena willen bij Feyenoord blijven’

on

Opvallend nieuws vanuit Rotterdam: waar de beide Feyenoord-talenten Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena eerder nog nadrukkelijk op weg naar de uitgang leken bij hun club, zijn ze daar nu op teruggekomen. Zowel Vilhena als Boëtius zou per se actief willen blijven in de Rotterdamse Kuip.

Dat vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International in ieder geval via zijn Twitter-account. Hij zegt: “Morgen in de Voetbal International: op bezoek bij de privétraining van Vilhena. Hij benadrukt nog maar eens bij Feyenoord te willen blijven. Dat geldt ook voor Boëtius.”
Feyenoord-directeur Martin van Geel vertelde in een eerder stadium over de situatie van de twee talenten: “Vilhena is van mening dat hij te weinig aan spelen toekomt bij ons en daar kan ik me, zeker op basis van de tweede seizoenshelft, iets bij voorstellen. De situatie van Jean-Paul is anders, omdat hij veel meer kansen heeft gehad en minuten heeft gemaakt. Ik heb de hoop op een verlenging ook nog niet opgegeven, al zullen daarvoor de club, de speler en zijn management op één lijn moeten komen.”

Vilhena werd al nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar het Southampton van de oud-Feyenoord-trainer Ronald Koeman. Boëtius zou op zijn beurt naar clubs als Fiorentina en Sevilla kunnen.
Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login