Nieuws

Boëtius en Vilhena naar zelfde makelaarskantoor als Gareth Bale

on

Tonny Vilhena brak onlangs met zaakwaarnemer Mino Raiola en dat is volgens De Telegraaf niet geheel zonder reden. De jonge middenvelder zou vertrokken zijn naar makelaarskantoor Stellar Group, net als Jean-Paul Boëtius, Terence Kongolo en Rodney Kongolo.

Jonathan Barnett zou de jongeren verleid hebben om zich aan te sluiten bij het kantoor, dat ervoor zorgde dat Gareth Bale voor ruim honderd miljoen euro de overstap kon maken van Tottenham Hotspur naar Real Madrid. De makelaar slaagde daarin door de spelers een vette worst voor te houden.

Barnett probeert gebruik te maken van de droom van de spelers om ooit in de Premier League aan spelen toe te komen. Om de spelers daar alvast op voor te bereiden, biedt Stellar Group de spelers onder andere wedstrijden kijken vanuit een skybox aan. Zo zou het viertal een wedstrijd van Arsenal en Chelsea vanaf de eerste rij hebben kunnen bekijken. Het makelaarskantoor zou ook andere jeugdige spelers al benaderd hebben.

In het verleden werd de makelaar al eens geschorst. De Engelse voetbalbond was van mening dat de 63-jarige onfatsoenlijk had gehandeld, waarna hij zijn werk twaalf maanden niet mocht uitoefenen.

Bron: Soccernews.nl

20140108-082917.jpg

You must be logged in to post a comment Login