Nieuws

Boëtius: ‘Dit was zonder twijfel mijn beste wedstrijd van het seizoen’

on

Jean-Paul Boëtius liet donderdagavond in een volle Kuip eindelijk weer eens een glimp van zijn talent zien. In de gewonnen Europa League-wedstrijd tegen titelhouder Sevilla (2-0) ging de linksbuiten voorop in de strijd.

De Kuip kolkte donderdag, niet in de laatste plaats door Boëtius. Met een sprint richting de doelman kort voor rust kreeg hij het Legioen op de banken. “Het was geen opdracht om zo ver door te jagen, maar ik wil de ploeg – ondanks mijn leeftijd – ook graag op sleeptouw nemen. Ook het publiek ging gelijk als een gek tekeer, dus het werkte. Dat geeft veel voldoening”, aldus de aanvaller tegen Metro.

“Dit was zonder twijfel mijn beste wedstrijd van het seizoen. Hiervoor heb ik niets laten zien, he-le-maal niets”, zegt Boëtius. “Ik had me al eerder over de teleurstelling heen gezet dat ik niet altijd speelde, maar als ik dan in het veld stond kwam er niet genoeg uit. Tegen Sevilla gelukkig wel.”

Het bekritiseerde talent mocht beginnen van Fred Rutten door de blessure van Elvis Manu. Of hij zich weer in de basis heeft gespeeld, blijft giswerk. “Dat is aan de trainer. Hij omhelsde me na afloop en gaf me een compliment, verder hebben we het niet over mijn rol gehad. Maar hij zal ongetwijfeld tevreden zijn.”

Bron; voetbalprimeur.nl

IMG_7366.PNG

You must be logged in to post a comment Login