Nieuws

‘Bod Everton geen 11 miljoen, maar 4,7 miljoen euro’

on

Hoewel een transfer van de baan leek, lijkt Bruno Martins Indi nu toch op weg naar Engeland. talkSPORT meldt dat Everton op het punt staat de 21-jarige verdediger van Feyenoord te contracteren. Naar verluidt moet de jeugdige international Feyenoord een kleine vijf miljoen euro opleveren.

Door aanstaande mutaties in de verdediging van Everton, dat vorig jaar zesde eindigde in de Engelse Premier League, is de nieuwe manager Roberto Martinez uitdrukkelijk op zoek naar defensieve versterkingen. De verwachting is dat Leighton Baines naar Manchester United vertrekt en in dat geval zou de multifunctionele Martins Indi uitkomst bieden voor de Toffees. Martinez is naar verluidt ook geïnteresseerd in Ryan Bertrand van Chelsea.

Waar eerder werd gesproken over een transfersom van zeven cijfers, lijkt de opbrengst voor Feyenoord echter behoorlijk lager uit te vallen. Er wordt gemeld dat de Rotterdammers tevreden zouden zijn met een vergoeding van vier miljoen Engelse ponden (4,7 miljoen euro) voor de getalenteerde verdediger. Martins Indi tekende in 2012 een vierjarig contact bij Feyenoord.

De linksback annex centrale verdediger bevindt zich op dit moment in Noordwijk bij het Nederlands elftal, waarvoor hij tot dusver tienmaal in actie mocht komen. Afgelopen zomer kwam hij met Jong Oranje uit op het jeugd-EK in Israël. Feyenoord heeft eerder aangegeven niet onwelwillend tegenover een transfer van haar jeugdexponent te staan, maar ontkende gisteren in de persoon van technisch directeur Martin van Geel dat er contact is geweest met Everton.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login