Nieuws

Blokland verwacht geen uittocht van spelers

on

Pim Blokland verwacht geen exodus bij Feyenoord. Sterkhouders van de vicekampioen genieten internationale belangstelling en volgens Blokland gaan er spelers vertrekken. “Maar een uittocht wordt het zeker niet”, stelt de vermogende zakenman de supporters gerust.

“Van de transfersommen die wij ontvangen kan trainer Fred Rutten ongeveer een kwart herinvesteren”, voegt het lid van de raad van commissarissen toe. Feyenoord hoopt ook volgend seizoen over een sterke selectie te beschikken, om zodoende de kans op Champions League-deelname te vergroten. De Rotterdammers stromen in de voorlaatste voorronde in. “We gaan er nu alles aan doen om de Champions League te bereiken.”

“Dat zou ons in één klap financieel gezond maken. Ons negatief eigen vermogen is nog vijf à zes miljoen euro. Maar over het lopende boekjaar schrijven we weer zwarte cijfers”, aldus Blokland, die dolblij is met de tweede plek in de Eredivisie. “Want acht wedstrijden geleden zaten wij in De Kuip bij elkaar en hoopten we dat wij de play-offs nog zouden ontlopen. We dreigden toen echt naar plek vijf te zakken”, zegt hij in het Algemeen Dagblad.

Bron: Soccernews.nl

20140509-074503.jpg

You must be logged in to post a comment Login