Nieuws

Blessureleed: Einde seizoen voor Ömer Gündüz bij Onder 21

on

Op het Instagram-account van de selectie-speler van Feyenoord Onder 21 Ömer Gündüz staat de lezen dat hij dit seizoen niet meer in actie komt. De multifunctionele speler die dit seizoen vooral in de defensie speelde heeft een zware knie-blessure opgelopen. Tijdens de training van donderdag 27 augustus is de 19-jarige Gündüz door zijn knie gegaan en naar nu blijkt heeft hij daarbij zijn knieband gescheurd.

De letterlijke tekst op het Instagram-account van Ömer Gündüz: Na een hele goeie voorbereiding die ik heb gedraaid, heb ik vandaag te horen gekregen dat mijn knieband is gescheurd. Dat houdt in dat het einde seizoen voor mij is en dat ik mijn team in zo een belangrijk jaar niet kan helpen en er zelf ook een tijdje uit ben. God heeft het zo gewild, met godswill kom ik ook sterker terug! Tijd om te herstellen en voor mezelf te zorgen om dalijk weer te shinen op het veld net als in de voorbereiding.” #inshallah

Wij van FeyenoordinBeeld.nl wensen Ömer veel sterkte toe met zijn herstel.

You must be logged in to post a comment Login