Nieuws

Bilal: ‘We moeten gewoon vertrouwen houden en veel praten’

on

Na vijf nederlagen op rij in de competitie wacht Feyenoord woensdagavond het bekerduel met Roda JC in Kerkrade. Een mooi moment om het tij te keren, vindt Bilal Basaçikoglu.

De twintigjarige Basaçikoglu hoopt tegen Roda wederom in de basis te beginnen. Afgelopen weekend verving de rechtsbuiten de geblesseerde Michiel Kramer tegen ADO Den Haag (2-0 verlies), waardoor Dirk Kuijt in de punt van de aanval kwam te spelen. Basaçikoglu is ondanks de slechte reeks vol vertrouwen.
‘We moeten gewoon vertrouwen houden, al is dat moeilijk als je zoveel wedstrijden achter elkaar verliest. Het hoort ook niet bij club als Feyenoord. We moeten nu veel praten met elkaar, ook met de trainers en tijdens de trainingen. Dan moet de ommekeer gewoon komen. Een bekerwedstrijd is toch wat anders dan een competitiewedstrijd. Hopelijk komt daar de ommekeer en dan sta je gewoon in de halve finale’, aldus Basaçikoglu op de clubsite van Feyenoord.
De supporters beginnen meer en meer te mokken in Rotterdam. ‘We moeten winnen, ook voor de fans die elke week komen en weer teleurgesteld huiswaarts keren’, weet Basaçikoglu. ‘Wij begrijpen die teleurstelling en voelen het zelf ook. Hopelijk kunnen we dat tegen Roda goedmaken. Als we winnen, zijn we nog maar twee wedstrijden van de bekerwinst verwijderd en dan ga je gewoon Europa in. Het wordt tijd dat Feyenoord iets tastbaars wint en hopelijk kan dat dit jaar de beker zijn.’
Eric Botteghin (28) sluit zich aan bij de woorden van Basaçikoglu en is blij dat het duel met Roda slechts vier dagen na de nederlaag tegen ADO al op het programma staat. ‘Gelukkig hebben we nu alweer een wedstrijd, het liefst heb je zo snel mogelijk weer een wedstrijd na een nederlaag. Iedereen moet tegen Roda zijn taak uitvoeren en dan komt alles goed, denk ik. Als we deze wedstrijd winnen kan alles weer anders zijn.’

Bron: Vi.nl

  

You must be logged in to post a comment Login