Nieuws

Bilal: ‘Moet iets doen met de woorden van Advocaat’

on

Na de eerste training waarbij ‘adviseur’ Dick Advocaat op het veld stond bij Feyenoord, nam hij direct Bilal Basacikoglu apart. Hij had een duidelijk advies voor hem: “Ik moet de oude Bilal weer laten zien.”

“In de tijd van Heerenveen speelde ik tegen PSV, dat hij toen trainde,” vertelt de aanvaller van Feyenoord. “Hij benoemde de goede puntjes van destijds. Hij zegt: Waar blijft de oude Bilal van toen? Dat geeft wel een boost, als iemand met zoveel ervaring dat tegen je zegt. Ik moet daar iets mee gaan doen nu. Volgens mij komt de oude Bilal er weer aan. Ik kreeg drie grote kansen tegen Zwolle, die moet ik maken.”
Officieel heeft Advocaat een adviserende rol op de achtergrond, maar de Hagenaar laat zich nadrukkelijk gelden op het trainingsveld. Al vindt Bilal dat het ook niet overdreven moet worden: “Volgens mij geeft hij heel veel verbeterpunten aan, maar blijft het uiteindelijk gewoon de trainer die met hem overlegt wat er zal veranderen. Hij geeft aan welke dingen er beter moeten in ons plan, de kleine foutjes eruit halen. Hopelijk zorgt dat voor het keermoment.”

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login