Nieuws

Bilal: ‘Ik wil laten zien wat ik in huis heb’

on

Bilal Basacikoglu heeft enorm veel zin in aanstaande vrijdag. De negentienjarige aanvaller speelt dan met Feyenoord voor het eerst in de Kuip. Tegenstander is die avond zijn voormalige werkgever sc Heerenveen, waar hij vorig seizoen zijn doorbraak kende en daardoor deze zomer voor zo’n 2,5 miljoen euro de overstap naar Rotterdam maakte.

“Ik speel nu bij Feyenoord. Zij begonnen de competitie met een verrassende nederlaag tegen FC Dordrecht. Maar voor ons telt alleen dat wij onze eerste thuiswedstrijd willen winnen”, geeft de rechtsbuiten, die in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (0-1 winst) direct een basisplaats kreeg van hoofdtrainer Fred Rutten, aan in het Algemeen Dagblad.

Basacikoglu is te spreken over zijn eerste weken bij Feyenoord. “Ik ben hier uitstekend opgevangen. Ik kende al veel spelers uit de nationale jeugdelftallen. Ik wil bij Feyenoord laten zien wat ik in allemaal huis heb. Wat dat is? Acties maken, doelpunten maken en rendement hebben. En natuurlijk hard werken”, zo besluit de aanvaller.

Bron: soccernews.nl

IMG_8018.PNG

You must be logged in to post a comment Login