Nieuws

Bilal: “Ik heb voor mezelf besloten om gewoon het plezier te houden”

on

Feyenoord-aanvaller Bilal Basacikoglu kwam de laatste tijd nauwelijks aan voetballen toe, maar tegen FC Groningen (3-0) mocht hij ruim een uur invallen. Hij gaf zelfs de assist bij de 1-0 van Robin van Persie.

“Een assist na een lange tijd, dat is altijd leuk. Het ging redelijk vandaag”, reageert Basacikoglu bescheiden in gesprek met FOX Sports. “Het is anders dan een wedstrijd waarin je een kwartier voor tijd invalt, dan heb je een korte tijd om jezelf te laten zien. Helaas valt Sam (Larsson, red.) geblesseerd uit. De trainer koos voor mij.”

De Feyenoorder vervolgt: “De laatste weken zit ik goed in mijn vel. Ik heb heel lang niet gespeeld maar ben mijn ding blijven doen op de trainingen.” Makkelijk was het niet. “Als je elke week na de wedstrijd naar huis gaat zonder te spelen, dat is lastig. Je bent voetballer en wilt elke week spelen, ook al is het maar vijf minuten. Na een wedstrijd ga je dan naar huis, zit je op de bank en baal je dat je niet hebt gespeeld. Ik heb voor mezelf besloten om gewoon het plezier te houden.”

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login