Feyenoordinbeeld

Bilal: ‘Alles, maar dan ook alles moet de komende tijd in het teken staan van voetballen en presteren’

on

Bilal Basacikoglu is alweer bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord, maar de vleugelspeler is er nog niet in geslaagd om uit te groeien tot een onbetwiste basisspeler in De Kuip. De Turks jeugdinternational kreeg in het verleden nog weleens het verwijt dat hij zich teveel met randzaken bezighield, maar als het aan hem ligt, moet nu alles wijken voor het voetbal..

 “Alles, maar dan ook alles moet de komende tijd in het teken staan van voetballen en presteren. Bilal maakt nu schoon schip en kiest voor een nieuwe start. En dat gaat zich uitbetalen”, vertelt zijn zaakwaarnemer Yalcin Zöhre in gesprek met het Algemeen Dagblad als boodschap aan de fans van Feyenoord.

.

Meer: ‘Het zou een schande zijn als Ajax geen kampioen van Nederland wordt’ | Van Hanegem: ‘Hij viel weer niet goed in, hij is zo traag als een Trabant’

.

Basacikoglu is zich er ook van bewust dat 2017 een prachtig jaar kan worden voor de winterkampioen en hij wil er alles aan doen om daar een bijdrage aan te kunnen leveren: “Ik kijk echt in de spiegel, zoek fouten bij mezelf. Daarom geen vliegreis van tien uur naar Curaçao. En geen gekke kleur haar meer.”

Bron: voetbalzone.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login