Nieuws

Bijzondere clausule in contract Achahbar

on

Feyenoord bracht woensdag naar buiten dat het een akkoord bereikt heeft met Anass Achahbar over een nieuw, tweejarig contract. Die verbintenis bevat een bijzondere clausule, vertelt zijn broer en zaakwaarnemer Karim Achahbar.

De 21-jarige goalgetter moet bij Feyenoord concurreren met Dirk Kuyt en Colin Kazim-Richards. Geen probleem, aldus zijn agent in gesprek met ELF Voetbal. “Hij gaat de concurrentie met ze aan. Feyenoord neemt Anass daarin serieus, dat blijkt ook het financiële onderdeel van het contract. Daaruit blijkt dat de club veel vertrouwen in hem heeft. We zijn zeer tevreden.” 


Daarmee doelt de oudere broer van de voetballer onder andere op de clausule die wordt geactiveerd wanneer Achahbar een bepaald aantal wedstrijden speelt. “Als Anass twintig wedstrijden in de basis heeft gestaan, gaan we opnieuw om de tafel. We zijn erg tevreden. Nu is het woord aan Anass. Maar dat mag geen probleem zijn.”


De voormalig jeugdinternational liet eerder al weten dat zijn liefde voor Feyenoord de doorslag heeft gegeven. Zijn zaakwaarnemer bevestigt dat verhaal. “Hij is gedreven om het beste voor Feyenoord te laten zien. Als het even tegen zou zitten, slikt hij een keer en gaat hij weer door. Eerst dit seizoen goed afsluiten en dat hij start hij straks vol vertrouwen aan de nieuwe jaargang.”

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login