Nieuws

Bijlow: “We hadden gewoon minimaal Europa League moeten halen”

on

Voor Feyenoord-doelman Justin Bijlow zit het seizoen er nog niet op. Een dag na de play-off overwinning op FC Utrecht meldt de keeper zich alweer bij Jong Oranje voor de eindfase van het EK. Bijlow blikt in gesprek met Rijnmond terug op het afgelopen seizoen en kijkt vooruit naar komende EK.

“Ik denk niet dat dit de doelstelling was, om voorronde Conference League te halen. We hadden gewoon minimaal Europa League moeten halen. Dat is helaas niet gebeurd, maar gelukkig hebben we op de laatste dag nog dit ticket gewonnen. Hopelijk gaan we ons nu via de voorrondes kwalificeren voor de groepsfase.”

Op het trainingscomplex 1908 kwamen de spelers en de staf na de wedstrijd tegen Fc Utrecht bij elkaar om afscheid te nemen. Bijlow: “Omdat we gewonnen hebben was iedereen in een goede bui. Het was een afscheid met teamgenoten waar ik al langer mee speelde en een aantal andere clubmensen die nu vertrekken.”

Het is voor Bijlow nog niet bekend of hij tijdens het EK een basisplaats krijgt: “Dat gaan we de komende dagen zien, wie er gaat spelen tegen Frankrijk. Ik ga door waar ik mee bezig ben. Ik heb geen afspraak met de bondscoach gemaakt deze keer, hij zei alleen dat ik moest zorgen dat ik zou spelen bij Feyenoord. En dat heb ik gedaan. Dus ik heb er vertrouwen in.”

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply