Nieuws

Bezwaar Sportclub Feyenoord tegen sportcampus afgewezen

on

Het bezwaar dat Sportclub Feyenoord heeft ingediend tegen de plannen van de gemeente Rotterdam voor een sportcampus op Varkenoord is niet-ontvankelijk verklaard. Dit houdt in dat het bezwaar niet inhoudelijk behandeld wordt. Het protest van de Sportclub heeft weinig succes gehad.

De club had in januari een bezwaarschrift ingediend tegen het besluit dat de gemeenteraad in november heeft genomen. Het gebied van Varkenoord en Park De Twee Heuvels wordt daarin ontwikkeld tot een zogeheten sportcampus, waar voetbal-, rugby- en korfbalverenigingen worden gehuisvest.

Bovendien moet er een atletiekbaan en een indoorsportcentrum komen. Dit zou betekenen dat er velden van Sportclub Feyenoord moeten verdwijnen en de club daarvoor naar omliggende verenigingen moet uitwijken. Om niet het kind van de rekening te worden, diende de club op advies van een advocaat een bezwaarschrift in.

Die klacht heeft dus niets uitgehaald, waardoor het er alle schijn van heeft dat er in 2015 wordt begonnen met de bouw van 61 miljoen kostende campus.

Bron: Rijnmond.nl

20140414-182420.jpg

You must be logged in to post a comment Login