Nieuws

Bezoekersinformatie OPEN DAG 2018

on

Feyenoord maakt zich op voor een bijzonder feestelijke dag. Morgen (donderdag) staat de jaarlijkse Open Dag weer op het programma, op de dag dat de club 110 jaar bestaat. Kom jij deze feestelijke Feyenoord-dag meemaken en de verjaardag van de club vieren in het stadion? Neem dan dit bericht met alle reis- en bezoekersinformatie goed door.

Programma

10:00 uur       Opening RET – OVMiles Voetbaldorp (voor het Maasgebouw)

11:00 uur       Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring

14:15 uur       Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie

17:00 uur       Einde Open Dag

Kom op tijd naar De Kuip!

Niets missen van alle activiteiten, de spelerspresentatie én natuurlijk de landing van de helikopter met de nieuwe aanwinsten? Kom dan op tijd naar De Kuip en verzeker jezelf van een mooi plekje in het stadion. De toegang tot het stadion (vanaf 11:00 uur) vindt ook dit jaar plaats via de toegangspoortjes. Dit om de toestroom van supporters beheersbaar te houden en het evenement in goede orde te laten verlopen.

Advies: kom met het OV naar het stadion

Feyenoord adviseert alle bezoekers van de Open Dag om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Het stadion is zowel per trein als met de tram uitstekend bereikbaar. Woon je niet ver van De Kuip af? Pak dan de fiets!

Tram

Tramlijn 23 rijdt overdag iedere 10 minuten tussen het Marconiplein en P+R Beverwaard, via Rotterdam Centraal, en stopt voor de deur van het stadion. Er worden extra trams ingezet. Let op: in tegenstelling tot bij thuiswedstrijden van Feyenoord is het reizen met trams en bussen van de RET niet gratis.

Trein

De NS laat donderdag treinen viermaal per uur stoppen op station Rotterdam Stadion (vanuit Rotterdam CS en Dordrecht). Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. Kijk voor de dienstregeling op www.ns.nl.

Parkeren

Bezoekers die toch met de auto naar De Kuip komen, dienen rekening te houden met zeer beperkte parkeergelegenheid. De parkeerterreinen rondom het stadion zijn in gebruik voor het evenement en de woongebieden in de nabije omgeving zijn niet beschikbaar voor bezoekers. Wel is het mogelijk om een parkeerplaats te reserveren, voor P10, P5C of P5G. Wie een plekje heeft gereserveerd, is gegarandeerd van een parkeerplaats en krijgt een advies over de te volgen route. Geen parkeerplaats gereserveerd? Dan word je zo goed mogelijk verwezen naar lege parkeerlocaties. Mindervaliden kunnen met de blauwe kaart parkeren op P7.

Maastunnel & avondspits

Bezoekers die met de auto komen, dienen ook rekening te houden met mogelijke drukte op de wegen in en rondom Rotterdam. De Open Dag van Feyenoord is rond 17:00 uur ten einde en rond die tijd kan de avondspits op gang komen. Verder is de Maastunnel in zijn geheel en dus in beide richtingen afgesloten.

Warmte

Ook in Rotterdam-Zuid wordt morgen weer een warme dag voorspeld. De temperatuur kan oplopen tussen de 25 en 30 graden Celsius. Houd hier rekening mee, zorg voor bescherming tegen de zon en drink voldoende water. Flesjes zonnebrand en water tot 100ml zijn toegestaan.

Consumptiemunten

Met ingang van het nieuwe seizoen worden er nieuwe betaalmunten geïntroduceerd in De Kuip. Dit betekent dat de munten van afgelopen seizoen op de Open Dag niet meer worden geaccepteerd bij de horecaverkooppunten. Je hebt echter ruim de tijd om je oude munten om te wisselen voor nieuwe munten. Tot 31 december 2018 en dus ook op de Open Dag kun je dit doen bij de bemande kassa’s.

Feyenoord Fanshops

Alle Feyenoord Fanshops zijn geopend op donderdag 19 juli, waaronder ook de winkel op Rotterdam CS. Er zijn op de Open Dag tevens extra verkooppunten in het stadion. Bij binnenkomst in een van de winkels kan je tas worden gecontroleerd. De club voelt zich genoodzaakt dit te doen vanwege gebeurtenissen in het verleden en rekent op ieders begrip hiervoor. Leden van Juniorclub Kameraadjes en Het Legioen krijgen 10% korting op vertoon van hun pas.

Alle informatie

Meer informatie over de Open Dag, voor zo ver hier niet genoemd, lees je op www.feyenoord.nl/opendag. Kom je ook naar De Kuip? Laat dit weten via de officiële Facebook-pagina van Feyenoord!

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login