Nieuws

Bezoekersinformatie KNVB Beker finale

on

Feyenoord speelt zondag om 18:00 uur de finale van de KNVB TOTO Beker. Omdat het een KNVB-wedstrijd betreft is de organisatie voor deze wedstrijd anders dan bij reguliere wedstrijden. Lees hier alle informatie over jouw wedstrijdbezoek. 

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:30 uur. Deze zullen vanaf 17:00 uur sluiten.

Toegang
De poorten aan de gele sector gaan al vanaf 14:30 uur open voor tickethouders van de gele zijde zodat zij kunnen deelnemen aan het voorprogramma op het PMDS-plein. Vanaf 15:30 uur gaan ook de overige sectoren open. De sectorscheidingen blijven gesloten.

Kom vroeg naar het stadion!
De Kuip is voor deze wedstrijd volledig uitverkocht. De tram- en treinpendels zijn al ruim voor de wedstrijd beschikbaar en het advies is daarom om met het OV te komen. Check daarom jouw favoriete reisplanner en vertrek op tijd van huis zodat je op tijd vertrekt. Zo voorkom je lange rijen vlak voor het fluitsignaal, ben je snel op je plek en mis je geen minuut om het team te steunen!

PMDS-plein op de gele zijde
Feyenoord-supporters met een kaart op de gele zijde voor de bekerfinale kunnen komende zondag in de uren voorafgaand aan de wedstrijd terecht op een sfeervol PMDS-plein. Op dit speciaal ingerichte deel achter de gele zijde van het stadion wordt vanaf 14:30 uur een (muzikaal) voorprogramma georganiseerd met een Rotterdams tintje dus kom gezellig langs! 
Lees hier meer.

Mobile tickets om 11:00 uur beschikbaar in de Feyenoord App
Indien je een mobile ticket hebt besteld zal deze om 11:00 uur in je Feyenoord App beschikbaar komen. Heb je de app nog niet? Download deze dan snel! Log in met je ‘Mijn Feyenoord-account’ en ga naar ‘Mijn tickets’. 

Openingstijden Fanshops
Op de dag van de TOTO KNVB Bekerfinale hanteren de Feyenoord Fanshops bij het stadion afwijkende openingstijden. De Fanshop in het Marathongebouw is zondag gesloten. Fanshop Stadion (bij het Topsportcentrum) zal geopend zijn van 10:00 tot 17:00 uur en tot een uur na de wedstrijd.

Stap op de fiets of reis met het openbaar vervoer
Vermijd de verkeersdrukte op de weg en reis zorgeloos naar De Kuip. Wij adviseren om te kiezen voor de fiets, (deel)scooters, of het openbaar vervoer. Je kunt je fiets of scooter eenvoudig stallen bij de openbare stallingen naast P7/P8 aan de Olympiaweg of bij het Topsportcentrum. Wanneer je de tram of trein neemt, reis je efficiënt en stap je direct voor het stadion uit. Zo vermijd je verrassingen door files als gevolg van verkeersdrukte en kun je onbezorgd genieten van jouw evenement.

Gewijzigde parkeersituatie Olympiaweg en P+R dek beverwaard
Vanaf 10.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds is de Olympiaweg afgesloten, wat betekent dat parkeren op de Olympiaweg niet mogelijk is. Het P+R dek Beverwaard biedt geen gratis parkeermogelijkheid. Bezoekers kunnen een parkeerkaart voor zowel P10 Beverwaard als het P+R dek aanschaffen in de
Feyenoord Ticketshop.

Geen fietsenstalling onder Coen Moulijnviaduct
De fietsenstalling onder het Coen Moulijnviaduct is bij deze wedstrijd niet beschikbaar. De overige fietsenstallingen zijn wel beschikbaar. Deze vindt je naast P7/8, op P4 bij het Topsportcentrum, en in het verandagebied.

Kom je toch met de auto? Rijd samen met andere supporters
Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere supporters via de widget op deze pagina of ga naar www.feyenoord.nl/samen-rijden. Hier bied je eenvoudig jouw rit aan. Medesupporters bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via een e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply