Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Werder Bremen

on

Het is eindelijk weer zover! Vandaag gaan de poorten van De Kuip voor het eerst in seizoen 2021-2022 open voor supporters. Feyenoord neemt het om 16:00 uur op tegen de Duitse ploeg Werder Bremen. Vanwege alle maatregelen is een bezoek aan De Kuip op dit moment anders dan normaal. Feyenoord adviseert daarom onderstaande bezoekersinformatie goed door te nemen.

CoronaCheck-app
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of coronacheck.nl. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen. Mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand zijn niet verplicht.

Bij de poorten van het stadion zal om drie zaken worden gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app of per mail. Zorg dat je deze drie dingen bij de hand hebt, zodat wij de instroom kunnen bespoedigen. In de rij wordt de anderhalve meter gehanteerd. Eenmaal binnen ben je niet verplicht deze afstand te bewaren en zijn mondkapjes niet verplicht.

Opening poorten
De poorten van het stadion zullen om 14:30 uur geopend worden voor thuispubliek. Wij adviseren je om op tijd naar het stadion te komen in verband met de dubbele controle (wedstrijdticket + QR-code). Uitsupporters zijn tijdens dit duel niet toegestaan (ook geen uitingen als shirts e.d. van de tegenstander).

Vervoer 
Feyenoord adviseert supporters indien mogelijk zoveel mogelijk met de fiets of scooter naar het stadion te komen. Reis je met het OV? Houd je dan ook daar aan de regels en richtlijnen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. 

Trein
Reis je met de trein? Dan is op deze wedstrijddag NS Station Rotterdam Stadion het dichtstbijzijnde station.

Wedstrijdticket
Let op: jouw seizoenkaart is deze wedstrijd niet geldig. Je hebt alleen toegang via jouw aangeschafte wedstrijdticket. Jouw ticket kun je downloaden via jouw account in de Ticketshop.Feyenoord kijkt er naar uit om weer supporters te ontvangen in De Kuip en wenst alle bezoekers alvast een mooie middag toe.

Bron : Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply