Feyenoordinbeeld

BEZOEKERSINFORMATIE FEYENOORD – VITESSE

on

Feyenoord sluit zaterdagavond het jaar 2016 af met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Het duel met de Arnhemmers is al enige tijd volledig uitverkocht, waardoor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst met de volle steun van het legioen op jacht gaat naar een afsluiting in stijl. Kom je zaterdag ook naar De Kuip? In dit bericht lees je de belangrijkste bezoekersinformatie voor Feyenoord – Vitesse (aanvang 19:45 uur).
.

Geen treinen op stations Rotterdam Stadion en Rotterdam Zuid

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er het hele weekend geen treinen tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Lombardijen. Dat betekent dat er geen treinen stoppen op de stations Rotterdam Stadion en het nabij De Kuip gelegen station Rotterdam Zuid. Voor supporters geldt daarom een alternatief reisadvies, waarbij zij rekening dienen te houden met drukte en een langere reistijd. Lees alle details en alternatieve opties in dit bericht en Check de NS reisplanner op www.ns.nl of http://www.9292.nl voor het meest actuele reisadvies.

.

Mis geen minuut

Feyenoord verwacht voor de laatste thuiswedstrijd van het jaar grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De toegangspoorten van het stadion gaan om 18:15 uur open, anderhalf uur voor de aftrap.

.

Openbaar vervoer

Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen Vitesse aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

.

Volg #feyvit op social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Vitesse of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het laatste duel van 2016 op social media (hashtag #feyvit), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

.

Sjaals voor een tientje

Op tijd bij De Kuip? Kom dan even langs in een van de Feyenoord Fanshops. Op de dag van Feyenoord – Vitesse zijn alle sjaals slechts een tientje per stuk. Beide clubwinkels bij het stadion zijn geopend!

.

Fouilleren

Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

.

Hou de trappen vrij

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

.

Steun Feyenoord positief!

Feyenoord hoopt zaterdag op een mooie en succesvolle avond in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde avond in De Kuip toe!

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login