Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Sturm Graz

on

Feyenoorders die zich donderdag op willen laden voor het Europa League-duel met Sturm Graz zijn welkom in De Vereeniging. Daar zorgen zanger Kevin (Barb) en DJ Zig voor het muzikale voorprogramma voor deze eerste groepswedstrijd.

Deel stadion om 15:45 uur open
Alle supporters met een wedstrijdkaart kunnen het stadion vanaf 15:45 uur betreden via de blauwe zijde, tot één uur voor de aftrap. Dit zodat supporters zich optimaal kunnen voorbereiden en hand in hand toe kunnen leven naar deze wedstrijd in De Vereeniging, het bruine café aan de Olympiazijde. 

Na afloop van de optredens is het uiteraard de bedoeling weer terug te gaan naar de eigen sector en vak. Vanaf 17:15 uur zijn alle poorten van het stadion geopend.

Feyenoord speelt donderdag om 18:45 uur de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Sturm Graz. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie avond. Graag informeren we jou over deze wedstrijd.  

Toegang
Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten van het stadion zijn vanaf 17:15 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 13:00 uur. Bij de poorten van het stadion wordt gevraagd om jouw wedstrijdkaart. Zorg dat je die bij de hand hebt bij de poort, dit versnelt de instroom. 

Vervroegde opening
Supporters kunnen het stadion vanaf 15:45 uur betreden via de blauwe zijde. De poorten 40 t/m 42 zijn voor iedereen met een wedstrijdticket toegankelijk, tot één uur voor de aftrap. Binnen bij De Vereeniging aan de Olympiazijde treden voorafgaand aan de wedstrijd verschillende artiesten op. Na afloop van de optredens is het uiteraard de bedoeling weer terug te gaan naar de eigen sector en vak.

Aanpassing betaalmethode Feyenoord Service & Tickets
Feyenoord Service & Tickets volgt de betaalmethode voor publiekscatering en stapt met ingang van de wedstrijd tegen Sturm Graz af van contante betalingen. Voor Feyenoord-supporters betekent dit dat zij voortaan bij thuiswedstrijden bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets alleen kunnen betalen met een pinpas, creditcard of smartphone. Met deze wijziging verwacht Feyenoord Service & Tickets de service en doorloopsnelheid te verhogen voor supporters.

Tassenbeleid
Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4-formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan een A4’tje zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de ingenomen objecten weer op te halen.

Vervoer
Kom met de (deel)fiets, (deel)scooter of het openbaar vervoer naar het stadion. Voor de fietsers en scooters is er een gratis fietsenstalling op P4 en onder het Stadionviaduct met toezicht. Reis je met het OV? Met de bus en tram van de RET reis je 3 uur voor en na de wedstrijd gratis. Op de wedstrijddag stoppen er treinen op station Rotterdam Stadion, kijk op www.ns.nl voor de meest actuele dienstregeling. 

Zet je iemand af of word je afgezet? De algemene informatie rondom bereikbaarheid vind je hier.

Auto
Tijdens dit evenement is het druk rondom het stadion. Houd hier rekening mee als je met de auto komt en neem voldoende tijd in acht om de parkeerlocatie te bereiken.

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats, bestel dan een parkeerkaart voor vertrek. Parkeren in de buurt van De Kuip is € 18,-. BESTEL HIER JOUW PARKEERKAART

De parkeercapaciteit rondom De Kuip is beperkt. Als je zonder parkeerkaart naar het stadion komt, dan adviseren we om naar P+R Beverwaard te rijden en hier gratis je auto te parkeren. Je reist, ook gratis, met de tram binnen vijftien minuten naar De Kuip.

Overig
Sinds 1 juli 2020 zijn alle stadions in de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij. Het is om die reden dus niet toegestaan te roken op de tribune, binnenring en trappen van Stadion Feijenoord, De Kuip. Daarnaast willen we alle supporters vragen de trappen vrij te houden om een goede doorstroming te kunnen waarborgen. 

Evenals bij de voorgaande Europese thuiswedstrijden zijn er ook donderdag bij Feyenoord – Sturm Graz netten geplaatst rondom het veld, met uitzondering van de Olympiazijde. De Gerard Meijer Tribune (noordzijde) is volledig gesloten, als gevolg van een straf van de UEFA. Let op: in tegenstelling tot eerdere berichtgeving gaat het om de volledige noordzijde (de vakken X, Q, R, S, T, U, QQ, RR, TT en UU).

Alvast dank voor jouw medewerking en tot donderdag!

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply