Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Shakhtar Donetsk

on

Feyenoord neemt het donderdagavond om 18:45 uur op tegen Shakhtar Donetsk in de achtste finale van de Europa League. 

Toegang

Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket.De poorten aan de blauwe zijde (42 t/m 44) gaan om 16:15 uur open (2,5 uur van tevoren). De overige poorten van het stadion zijn vanaf 17:00 uur geopend, met uitzondering van de gele sector. Deze zijde is gesloten tijdens dezewedstrijd. Supporters met een toegangsbewijs voor de blauwe sector kunnen ook gebruikmaken van de poorten 26 t/m 33. 

 

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:00 uur.

 

Nieuw: mobile tickets!

Feyenoord heeft de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk aangewezen als testwedstrijd voor mobile tickets. Dit geldt alleen voor supporters die hebben gekozen voor de afleverwijze E-ticket bij de bestelling van hun ticket voor deze wedstrijd. Het E-ticket dat voorheen werd uitgeprint, is nu ook beschikbaar als mobile ticket. Bekijk jouw mobile ticket gemakkelijk via de Feyenoord App onder ‘Mijn Tickets’ of via de Feyenoord Ticketshop. Printen is dus niet meer noodzakelijk. Wil je toch liever een pdf E-ticket uitprinten zoals voorheen mogelijk was? Ga dan naar de Feyenoord Ticketshop. Klik hier voor meer informatie.

   

Entertainment

Voor Hollandse gezelligheid kan je vanaf 16:15 uur terecht in De Vereeniging. Voorafgaand aan de wedstrijd brengt DJ Zig de sfeer erin een breed scala aan bekende (meezing)-hits met zich meebrengt. Toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart tot 17:00 uur. 

 

Sjaalactie
Maak jouw bezoek aan de wedstrijd compleet en draag bij aan de sfeer in De Kuip. Shop de wedstrijdsjaal van Feyenoord-Shakhtar Donetskvoor maar €10,- in de Feyenoord Fanshop of kom langs in één van onze winkels.

 

Vlaggenactie
Bij deze wedstrijd vindt er een vlaggenactie plaats op de Olympiazijde. Mede namens het sfeerteam van FSV De Feijenoorder het verzoek na afloop van de wedstrijd de vlag mee naar beneden te nemen en (droog) bij de trapopgang te leggen. Let op: de vlag is eigendom van de supportersvereniging; het is dus niet de bedoeling deze mee naar huis te nemen!

 

Werkzaamheden aan de Roseknoop

Vanaf 9 januari zijn er werkzaamheden rondom het kruispunt de Roseknoop. Er zijn omleidingen voor auto, tram en bus. Houd bij je bezoek aan ons daarom rekening met een langere reistijd. Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier. Kijk op rotterdamonderweg.nlRET.nl of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

 

Kom op tijd!

Vanwege een drukke avondspits wordt bezoekers geadviseerd om vroegtijdig te vertrekken en met het openbaar vervoer te reizen. Voor bezoekers die met het OV komen raden wij aan om ruim voor vertrek een reisplanner te raadplegen. Bezoekers die met de auto komen worden verzocht de instructies van de verkeersregelaars op te volgen.

Overige informatie
Evenals bij de vorige Europese thuiswedstrijden hangen er in het stadion netten tussen het veld en de tribunes, met uitzondering van de Olympiazijde.

Tot donderdagavond
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze spannende wedstrijd. Wij wensen jou alvast een mooie avondwedstrijd toe.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply